Op zoek naar een stageplaats?

Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar stagiairs!

Bij ons kan je terecht voor een stage als Java Developer, System Engineer in ons cloud team, Atlassian Engineer, Mobile Developer, maar ook een stage in marketing, infrastructuur, … is mogelijk. We staan open voor alles!

Interesse? Stuur naar één van onze stageverantwoordelijke een mailtje of bekijk onze stages!

ACA IT-Solutions

Waarom zou je bij ons een stage willen doen?

ACA IT-Solutions is een bloeiend en groeiend bedrijf dat oplossingen realiseert die klanten en medewerkers (dus ook stagiairs!) trots maken. We ontzorgen onze klanten met veilige IT-oplossingen zonder gedoe, die we van A tot Z ontwikkelen, leveren en implementeren.

Daarvoor steunen we op de dingen die wij heel belangrijk vinden, zoals onze mensen, een optimale teamwerking en transparante communicatie, gepaard met een gezonde dosis fun. Bij ons leer je dus niet alleen heel erg veel bij, je kan in tussentijd ook nog eens plezier maken.

ACA IT-Solutions
ACA IT-Solutions

#5 Een ruimere horizon

Een blik achter de schermen waarbij je meedraait op de werkvloer van een innovatief en groeiend IT-bedrijf.

ACA IT-Solutions

#4 Waardevolle ervaring als volwaardig teamlid

Heel veel hands-on ervaring in grote projecten waarbij je echt een deel van het team bent met evenveel verantwoordelijkheid als de rest.

ACA IT-Solutions

#3 Diepe kennis

Pairing met onze ervaren topcollega’s en diepgaande on-the-job coaching.

ACA IT-Solutions

#2 Een persoonlijke ervaring

Een luisterend oor voor jouw eigen initiatieven, persoonlijke ontwikkeling en voorstellen tot verbetering.

ACA IT-Solutions

#1 De juiste tools

Je krijgt alles om je stage succesvol af te ronden: supersnelle MacBook Pro, fijne kantoren met ruimte voor ontspanning, ergonomische stoelen en standing desks, …

Laat je overtuigen door je medestudenten!

“Tijdens mijn stage bij ACA leerde ik heel wat bij over teamwork en enkele essentiële skills voor developers. Meer kan je lezen in de blogpost die ik over mijn stage bij ACA heb geschreven!”

Bryan Deferm - Stage @ ACA IT-Solutions

Bryan Deferm
Student Toegepaste Informatica @ PXL

“Ik vond mijn stage bij ACA echt enorm tof omdat ik als student enorm veel heb bijgeleerd. De sfeer binnen het team en onder andere collega’s is ook dik in orde. Er wordt hard gewerkt maar ook genoeg plezier gemaakt. Als pas afgestudeerde zou ik ACA zeker aanraden als stageplaats: je draait als student echt mee in een project en leert veel bij.”

Greg Blockx - Stage @ ACA IT-Solutions

Greg Blockx
Student Informatica

“Bij het begin van mijn stage werd ik warm verwelkomd en goed begeleid door mijn team en collega’s. Doorheen mijn stage heb ik veel nieuwe technologieën bijgeleerd zoals AWS, Python, Kubernetes, Terraform ,… De sfeer binnen het bedrijf is erg aangenaam! Om ons te amuseren en ons hoofd leeg te maken speelden we regelmatig tafelvoetbal, als stagiair had ik weinig ervaring met tafelvoetbal waardoor ik meeste wedstrijden verloor. ;)”

Ugur Akkar - Stage @ ACA IT-Solutions

Ugur Akkar
Student Informatica

Heb je vragen, wil je je stageplaats even bespreken of wil je gewoon eens de sfeer komen opsnuiven? Dan neem je best contact op met Misja of Shari. Zij staan voor je klaar!

Misja Jozwik

Misja Jozwik
Recruitment Specialist
Shari Paret

Shari Paret
Recruitment Specialist