Werken en leren in een geweldig team!

ACA IT-Solutions is een team met een missie: wij willen de beste IT provider zijn door maximale waarde te creëren voor zowel onze klanten als ons teamBen jij een gemotiveerde en toegewijde expert die continu wilt blijven bijleren? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Via opleidingen en groeitrajecten bieden we jou de kans om je nog meer te verdiepen binnen je vakgebied of om juist een ander domein te ontdekken. Zo zorgen we ervoor dat je altijd over de allernieuwste kennis en vaardigheden beschikt!

Een geweldig en gemotiveerd team is alleen mogelijk als je ook samen kunt ontspannen. Daarom zorgen we zowel op kantoor als daarbuiten voor voldoende mogelijkheden! Een voetbaltafel, pingpongtafel, dartbord of playstation, het is allemaal in onze kantoren te vinden. En dan hebben we het nog niet gehad over onze teamactiviteiten, zoals de office drinks en het jaarlijkse ACA-weekend, of Bonusly, ons appreciatiesysteem waarmee je collega’s kan belonen voor hun harde werk of inzet!

Een podulaire aanpak voor jouw IT-noden.

Als podulaire organisatie bestaat ACA IT-Solutions uit 7 business units (of pods), elk met hun eigen deskundigheid. Dankzij onze specialisatie in meerdere IT-domeinen bieden we onze klanten betere oplossingen aan. Leer onze pods hier kennen!

Amplifly

Tools voor Samenwerking & Tracking

Learn more

IT Match

Outsourcing & Consultancy

Learn more

COIN

Content & Informatie Oplossingen

Learn more

Mobile

Mobile Services voor bedrijven

Learn more

Collectiv

Java Software & Consultancy

Learn more

OpsKlaar

Cloud Servers & Services

Learn more