Desk

Mobile Developer

Engineering & Development

Ben jij gepassioneerd door alles van mobiele technologie? Wil je meewerken aan de ontwikkeling van enterprise mobiele apps? Durf je de lat net iets hoger leggen? Kom je dan uitleven in onze klantenprojecten, waarbij we je skills op prijs maar ook op proef zullen stellen!

Ga jij de uitdaging aan?

Als een Mobile Developer bij ACA ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van innovatieve en state-of-the-art mobiele enterprise applicaties. Je maakt deel uit van een dynamisch en erg gepassioneerd team dat altijd openstaat voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Je volgt de technologische ontwikkelingen en trends op de markt en je toetst deze af aan de hand van prototypes. Door je ervaring kan je verschillende trends ten opzichte van elkaar afwegen en schat je technologische evoluties goed in.

Jij analyseert en designt technisch mobiele apps en werkt mee aan de ontwikkeling ervan. Hierbij gebruik je enkele van deze laatste nieuwe technologieën, zoals

 • Native development
 • Swift (iOS)
 • Java (Android)
 • xPlatform development
 • ReactNative
 • Appcelerator Titanium.


Daarnaast werk je in een agile team en dénk je ook agile. Je denkt mee met de klant over de functionele en niet-functionele requirements van de mobiele apps en schat mee de workload in. Ook denk je mee over het verbeteren van het ontwikkelingsproces door hierin initiatief  te nemen en suggesties te doen. Als laatste geef en krijg je de nodige feedback aan je teamgenoten.

Ben jij de geknipte persoon voor deze job?

Hard skills

 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in en kennis van enkele mobiele technologieën (iOS, Android, ReactNative), trends en technologieën


Soft skills

 • Je hebt een passie voor softwareontwikkeling en een oog voor een elegant design.
 • Jij draagt code kwaliteit, mobiele UX, performantie, security en onderhoudbaarheid hoog in het vaandel.
 • Je hebt een specialisme in je voorkeurtechnologie, maar kijkt ook naar het grotere plaatje en hebt interesse om je vaardigheden met betrekking tot softwareontwikkelings steeds te verbeteren.
 • Je neemt niet enkel je eigen werk in acht, maar begrijpt ook de belangrijkheid van vb. een goede UX en UI, integratie met andere software, informatiearchitectuur, DevOps, security en cloud.
 • Je bent analytisch sterk met een kritische blik op de wereld. Je haalt trots uit je werk en streeft naar just-enough aanpak.
 • Je bent vlot in je communicatie met een positieve en constructieve ingesteldheid. Je kan je ideeën helder brengen naar de mensen rondom je en kan binnen je team mensen gemakkelijk meenemen in je denkwijze. Rekening houden met andere perspectieven is voor jou geen probleem.


Als laatste ben je bereid te werken op kantoor in Hasselt en ben je flexibel om naar de locatie bij de klant te gaan.

Over ACA

ACA IT-Solutions is een podulaire organisatie met teams verspreid over 3 kantoren in België (Hasselt, Olen, en Gent). Onze pods (business units) functioneren als flexibele bedrijven met hun eigen IT-specialiteit, maar blijven een geheel door dezelfde doelen en waarden na te streven: samen groeien door oplossingen te realiseren die klanten en medewerkers trots maken. Dit doen we door verschillende services aan te bieden aan onze klanten.

ACA Service?
Mobile services voor bedrijven

Wij ontdekken, bouwen, implementeren, beveiligen en ondersteunen jouw mobiele bedrijfsapplicaties. Wij helpen je bij elke stap met het optimaliseren van jouw mobiele innovatieprocessen!

ACA Privacy Policy

ACA Privacy Policy

Jouw beloning: hoe we je bedanken voor jouw inzet

GEWELDIGE WERKOMGEVING

Bij ACA IT-Solutions loop je het risico om echt gewaardeerd te worden! Maak kennis met Bonusly, ons kudos systeem!

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Een uitgebreid gezondheids- en verzekeringsplan om tegemoet te komen aan jouw noden.

COMPETITIEF SALARIS

Een aantrekkelijk salaris met een auto naar keuze en tankkaart, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, …

LATEN WE MAGIE CREEREN

Wij zullen voor alle tools zorgen die jij nodig hebt om in de best mogelijke omstandigheden te werken.

LEREN & GROEIEN

Persoonlijk ontwikkelingsplan met een technisch & professioneel trainingsbudget en meerdere carrièremogelijkheden.

WORK HARD, PLAY HARD

Een werkomgeving met teamwerk, openheid, kennis delen en erkenning door collega’s als kernwaarden.

Interesse? Neem contact met ons op!

... of verwijs een vriend door voor een leuke beloning