Desk

Java Developer

Engineering & Development

Hou jij van innovatie, stevige technische uitdagingen en wil je (jezelf) ontwikkelen in een ver doorgedreven Agile omgeving? Dan staan wij te popelen om jou te ontvangen als onze nieuwe Java Developer!

Locatie: Vlaanderen

Ga jij de uitdaging aan?

Als Java Developer bij ons schrijf je de juiste oplossingen op maat van onze klanten, aan de hand van de nieuwste technologieën en op een snelle MacBook Pro. Je bouwt complexe systemen van absolute topkwaliteit die perfect integreren in de omgeving van de klant.

Je staat er natuurlijk niet alleen voor: je komt terecht in een hecht team van professionele vakmensen die hun kennis delen met jou door onder andere pair programming, brown bag sessies en special interest guilds. Samen met je team zorg je ervoor dat jij, je team én de klant terecht trots kunnen zijn op het resultaat.

Er heerst een heel open en unieke cultuur waarin professionele fierheid, kennisdeling, appreciatie voor elkaar en een verfijnde Agile methodologie centraal staan. Via onze verschillende business units (pods) kom je in aanraking met een brede waaier aan expertises, waarbij jij volledig zelf kan bepalen welke kant je uit wil gaan en hoe je wil groeien.

Ook milieubewustheid staat hoog op onze agenda. Misschien zoem ook jij binnenkort rond in één van onze Tesla’s? We hechten ook erg veel belang aan teamwerking en een goede sfeer op de werkvloer. Daarom trekken we er elk jaar een weekendje op uit met het hele bedrijf. Samen een paar daagjes weg naar het zonnige Porto, het prachtige Bratislava of op avontuur in de Ardennen: zalig! En dat is lang niet alles: we hebben onze interne meetings, team events en meer om onze collega’s op een leuke manier bij elkaar te krijgen. 

Heb je interesse? We zijn op zoek naar Java Developers over heel Vlaanderen, dus kan je terecht in één van onze prachtige en ergonomisch uitgeruste kantoren in Hasselt, Olen of Gent. Zowel freelancers als mensen op zoek naar een vast contract kunnen bij ons terecht.

Ben jij de geknipte persoon voor deze rol?

Hard skills

 • Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma in de Computerwetenschappen.
 • Java heeft geen grote geheimen meer voor jou.
 • Communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar: je kan je zowel in het Nederlands als Engels goed uitdrukken.
 • Enige kennis van of ervaring met Angular of Spring is een pluspunt.


Heb je nog meer te bieden? Deze vaardigheden gelden als een bonus:

 • JavaScript, TypeScript
 • Docker, Kubernetes
 • Transparent Persistency (JPA, Hibernate, …)
 • Algemeen concept van Security
 • OSGi, Felix
 • Domain Driven Design
 • Continuous Integration (Maven, Git, Jenkins)
 • Agile
 • Extreme Programming
 • Test Driven Development

 

Soft skills

 • Je bent een teamspeler: samen met een team van developers, architecten, bedrijfsanalisten en projectmanagers overleg en communiceer je onderling, denk je na, werk je samen en bezorg je kwaliteitsvolle software oplossingen aan onze klanten.
 • Je hebt een analytische geest en een kritisch oog met een neus voor kwaliteit.
 • Innovatie en verandering schrikken je niet af. Door steeds gebruik te maken van de laatste tools en technologieën, kan je heel schaalbare en betrouwbare applicaties ontwikkelen.
 • Je kan je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van de klant, zowel letterlijk als figuurlijk. Flexibiliteit naar verplaatsingen toe wordt beloond in de vorm van flexibele werkuren en occasioneel thuiswerk.

Over ACA

ACA IT-Solutions is een podulaire organisatie met teams verspreid over 2 kantoren in België (Hasselt en Gent). Onze pods (business units) functioneren als flexibele bedrijven met hun eigen IT-specialiteit, maar blijven een geheel door dezelfde doelen en waarden na te streven: samen groeien door oplossingen te realiseren die klanten en medewerkers trots maken. Dit doen we door verschillende services aan te bieden aan onze klanten.

ACA Service?
Java software factory

Ons team van professionals dat softwareprojecten op maat realiseert in een unieke Java software factory setting. Onze drang naar kwaliteit en innovatie zorgt ervoor dat we niet bang zijn voor uitdagingen. Ons enthousiast en gedreven team gaat zelfs met plezier net dat stapje verder voor onze klanten!

ACA Privacy Policy

ACA Privacy Policy

Jouw beloning: hoe we je bedanken voor jouw inzet

GEWELDIGE WERKOMGEVING

Bij ACA IT-Solutions loop je het risico om echt gewaardeerd te worden! Maak kennis met Bonusly, ons kudos systeem!

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Een uitgebreid gezondheids- en verzekeringsplan om tegemoet te komen aan jouw noden.

COMPETITIEF SALARIS

Een aantrekkelijk salaris met een auto naar keuze en tankkaart, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, …

LATEN WE MAGIE CREEREN

Wij zullen voor alle tools zorgen die jij nodig hebt om in de best mogelijke omstandigheden te werken.

LEREN & GROEIEN

Persoonlijk ontwikkelingsplan met een technisch & professioneel trainingsbudget en meerdere carrièremogelijkheden.

WORK HARD, PLAY HARD

Een werkomgeving met teamwerk, openheid, kennis delen en erkenning door collega’s als kernwaarden.

Enthousiast? Solliciteer dan op deze job!

... of verwijs een vriend door voor een leuke beloning