Desk

Full-stack Developer (Java / Angular)

Ben jij een gedreven en toegewijde full-stack developer? Heb jij al ervaring met Java en Angular? Wil jij je verdiepen in de wondere wereld van content-, informatie- en portaaloplossingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Ga jij de uitdaging aan?

Als full-stack developer Java/Angular help je mee aan de implementatie van projecten waarbij content en informatie een belangrijke rol spelen. Onze teams ontwikkelen dynamische applicaties naar de noden van de klant. Ook staan ze in voor de naadloze integratie van deze applicaties met externe systemen en protocollen.

Je werkt in een team van 3 tot 6 ontwikkelaars voor klanten uit allerhande sectoren: transport, financiën, overheid, …

De uitvalsbasis is ons hoofdkantoor in Hasselt, maar voor sommige projecten kan het dat je 1 of 2 dagen per week met het hele team ter plaatse bij de klant werkt.

 

Ben jij de geknipte persoon voor deze job?

Als full-stack developer Java/Angular heb je evenveel affiniteit met backend als met front-endontwikkeling.

 • Je hebt meerdere jaren ervaring in Java-ontwikkeling. Termen als overerving, encapsulatie en polymorfisme zijn je niet vreemd. Toegepaste kennis van frameworks als Spring (Boot), JPA en OSGi is zeker een plus.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met Angular 2 of hoger en TypeScript. Je kent het verschil tussen een component en een directive en je weet hoe je een Angular-applicatie modulair moet opbouwen.
  • Ervaring met utility frameworks als jQuery, Underscore, LoDash, … is een plus.
  • Kennis van alternatieve SPA-frameworks als React en Vue is een plus.
 • Voor jou moet code kwaliteit en structuur uitstralen. Net als je collega’s ben je een echte software craftsman en straalt je werk trots uit.
 • Je wil niet alleen dat je code er goed uitziet, maar ook dat het resultaat voor de eindgebruiker gezien mag worden. Je kan dus je plan trekken met CSS 3 en je hebt ook al wel eens gehoord van LESS/SASS.
 • Je hebt interesse in of affiniteit met document management, content management, portaalsoftware en/of e-commerce toepassingen. Ervaring in deze wereld, ook in producten die niet in ons portfolio zitten, is zeker een plus!
 • Je hebt bij voorkeur een bachelor of masterdiploma op zak.

 

De business unit waarin je terechtkomt bestaat uit een hechte groep van collega’s met een allegaartje van persoonlijkheden. Doordat je een echte teamspeler bent, pas je perfect hierin:

 • Je communiceert duidelijk, eerlijk en transparant, zowel naar je collega’s als naar de klanten.
 • Je kan de perfecte afweging maken tussen een technisch perfecte oplossing en een budgetrealistisch resultaat voor de klant.
 • Je hebt idealiter ervaring met een agile/scrum manier van werken: termen als daily standups, poker planning en velocity doen een belletje rinkelen bij jou.
 • Je hebt een uitstekend gevoel voor humor. Bovendien is je sarcasme zo geavanceerd dat je collega’s niet altijd zeker zijn hoe gemeend je opmerking was.
 • Je bent een sterk competitiebeest, maar bovenal een schitterende teamspeler tijdens het kickeren.

Over ACA

ACA IT-Solutions is een podulaire organisatie met teams verspreid over 3 kantoren in België (Hasselt, Olen, en Gent). Onze pods (business units) functioneren als flexibele bedrijven met hun eigen IT-specialiteit, maar blijven een geheel door dezelfde doelen en waarden na te streven: samen groeien door oplossingen te realiseren die klanten en medewerkers trots maken. Dit doen we door verschillende services aan te bieden aan onze klanten.

ACA Service?
Content-, informatie- en documentoplossingen

Deze pod stuurt klanten het juiste pad op voor al hun projecten rond content, documenten en informatie. Hun enthousiaste team vol experts heeft een echte passie voor Enterprise Document Management & Portal Solutions, zoals Liferay, Alfresco en Adobe AEM.

ACA Privacy Policy

https://www.aca-it.be/en/legal/privacy-policy/

Spread the love

ACA Privacy Policy

ACA Privacy Policy

Jouw beloning: hoe we je bedanken voor jouw inzet

GEWELDIGE WERKOMGEVING

Bij ACA IT-Solutions loop je het risico om echt gewaardeerd te worden! Maak kennis met Bonusly, ons kudos systeem!

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Een uitgebreid gezondheids- en verzekeringsplan om tegemoet te komen aan jouw noden.

COMPETITIEF SALARIS

Een aantrekkelijk salaris met een auto naar keuze en tankkaart, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, …

LATEN WE MAGIE CREEREN

Wij zullen voor alle tools zorgen die jij nodig hebt om in de best mogelijke omstandigheden te werken.

LEREN & GROEIEN

Persoonlijk ontwikkelingsplan met een technisch & professioneel trainingsbudget en meerdere carrièremogelijkheden.

WORK HARD, PLAY HARD

Een werkomgeving met teamwerk, openheid, kennis delen en erkenning door collega’s als kernwaarden.

Interesse? Neem contact met ons op!

... of verwijs een vriend door voor een leuke beloning