Desk

Data Scientist

Ben jij als Data Scientist gebeten door business innovatie? Heb je zin om deel uit te maken van een innovatieve unit binnen ACA? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

Locatie: Hasselt

 

Ga jij de uitdaging aan?

Als Data Scientist werk je samen met een innovation driven team. Jouw takenpakket is project-gerelateerd waarbij je een business vraagstuk diepgaand exploreert door toepassing van  machine learning / AI technieken. Je bent gepassioneerd door het oplossen van onderzoeksvragen die straks het verschil gaan maken voor een concrete business case.

Word jij onze nieuwe Data Scientist?

  • Je hebt een PhD behaald (statistiek, computerwetenschappen, exacte wetenschappen, sociale wetenschappen,…) of gelijkwaardig door ervaring.   
  • Je kan minstens 4 jaar relevante ervaring voorleggen met betrekking tot machine learning of modellering in een business context.
  • Je bent in staat om machine learning modellen te kwantificeren en te vergelijken alsook een correcte inschatting te maken of een specifiek model voldoet aan de criteria om de onderzoeksvraag te beantwoorden.
  • Je kan je snel inleven in een business context en data; hierbij ga je vlot aan de slag met data analytics, data mining, SQL, ETL…
  • Je weet snel de ontbrekende informatie of data te detecteren die kritiek zijn voor de creatie van een oplossing. Indien nodig ga je je stakeholders actief bevragen tot je alle informatie boven water krijgt die je nodig acht voor het succesvol realiseren van jouw onderzoeksopzet.

Jouw beloning: Hoe we jou bedanken voor je inzet!

Jij brengt jouw passie naar ACA en wij bedanken jou hier uitgebreid voor! Niet alleen kom je terecht in een organisatie met een gerenommeerde reputatie en een unieke manier van werken. Je krijgt ook alle kansen om jouw dromen te verwezenlijken en te evolueren in de richting die jij wil. Bij ACA ben je namelijk “master of your own destiny”.

Kort samengevat bieden we het volgende: uitdagende projecten, een correct verloningspakket en veel fun!

Over ACA

ACA IT-Solutions is een podulaire organisatie met teams verspreid over 2 kantoren in België (Hasselt en Gent). Onze pods (business units) functioneren als flexibele bedrijven met hun eigen IT-specialiteit, maar blijven een geheel door dezelfde doelen en waarden na te streven: samen groeien door oplossingen te realiseren die klanten en medewerkers trots maken. Dit doen we door verschillende services aan te bieden aan onze klanten.

ACA Service?
Business & IT innovation

Deze unit bestaat uit een innovation driven team. Zij exploreren een business vraagstuk diepgaand door toepassing van machine learning en AI techieken.

ACA Privacy Policy

https://www.aca-it.be/en/legal/privacy-policy/

ACA Privacy Policy

ACA Privacy Policy

Jouw beloning: hoe we je bedanken voor jouw inzet

GEWELDIGE WERKOMGEVING

Bij ACA IT-Solutions loop je het risico om echt gewaardeerd te worden! Maak kennis met Bonusly, ons kudos systeem!

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Een uitgebreid gezondheids- en verzekeringsplan om tegemoet te komen aan jouw noden.

COMPETITIEF SALARIS

Een aantrekkelijk salaris met een auto naar keuze en tankkaart, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, …

LATEN WE MAGIE CREEREN

Wij zullen voor alle tools zorgen die jij nodig hebt om in de best mogelijke omstandigheden te werken.

LEREN & GROEIEN

Persoonlijk ontwikkelingsplan met een technisch & professioneel trainingsbudget en meerdere carrièremogelijkheden.

WORK HARD, PLAY HARD

Een werkomgeving met teamwerk, openheid, kennis delen en erkenning door collega’s als kernwaarden.

Enthousiast? Solliciteer dan op deze job!

... of verwijs een vriend door voor een leuke beloning