Desk

Account Manager

Wil jij samen met ACA groeien? Wil jij oplossingen waar klanten en jij zelf trots op kunnen zijn verkopen en implementeren? Lees dan verder!

Locatie: Vlaanderen

 

Ga jij de uitdaging aan?

ACA is op zoek naar iemand die volmondig “ja” antwoordt op de volgende vragen.

 • Ben jij gebeten door sales en krijg je energie van zowel farming als hunting?
 • Wil jij je steentje (of beter nog, rots) bijdragen aan een organisatie in volle expansie waar je alle mogelijkheden hebt om je verder te ontplooien?
 • Wil jij terechtkomen in een omgeving waar je echt geapprecieerd wordt?

 

Als Account Manager bij onze organisatie,

 • zal je verantwoordelijk worden voor het uitbouwen en onderhouden van je eigen klantenportefeuille. Voor deze klanten ben je hét aanspreekpunt voor alle communicatie, het oplossen van hun problemen, contractbeheer, … Met andere woorden, je bent hun rots in de branding!
 • zijn je voelsprieten continu afgestemd op het ontdekken van nieuwe opportuniteiten in de markt. Je bent niet bang om nieuwe initiatieven te nemen, ook al bots je daarmee wel eens met je neus tegen de muur.
 • leef je voor het zoeken naar de juiste softwareoplossing voor jouw klant of prospect! In dit proces betrek je steeds jouw technische collega’s om tot dé unieke totaaloplossing te komen op maat van de klant.
 • neem je initiatief om het salestraject continu verder te verbeteren en verfijnen.

Kortom: een Account Manager neemt ownership en verantwoordelijkheid voor het salestraject van A tot Z. Hiervoor moet je duidelijk communiceren op verschillende niveaus binnen organisaties, zowel bij de onze als bij die ver daarbuiten!

 

Ben jij de geknipte persoon voor deze job?

Een Account Manager bij ACA heeft zeker de volgende kwaliteiten.

Hard skills

 • Je beschikt over uitstekende schrijfvaardigheden. De opmaak van offertes en aanbestedingen mag geen enkel probleem vormen voor jou.
 • Heb je ervaring met projectmanagement voor software en kan je meepraten over Agile? Dan is dat een groot pluspunt!
 • Communicatieve vaardigheden zijn cruciaal in onze teamwerking. We delen onze kennis en ervaring namelijk in zowel het Nederlands als het Engels.

 

Soft skills

 • Je hebt een neus voor kwaliteit en innovatie en je blijft doorgaan tot je de perfecte oplossing gevonden hebt voor de klant.
 • Je houdt ervan om je tanden in een uitdaging te zetten en bent bereid een stapje verder te gaan om je klant of prospect verder te helpen.
 • Je bent een kei in de verkoop van ICT-oplossingen en ademt als het ware kwaliteit. Hierdoor ben je de ideale persoon om samen met onze klanten de juiste oplossing uit te werken.
 • Je bent een geboren teamspeler en wordt gelukkig van het werken in een hecht (sales)team.

Nog één ding: je bent gepassioneerd door alles wat met ICT & software te maken heeft, maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend!

ACA IT-Solutions is een podulaire organisatie met teams verspreid over 2 kantoren in België (Hasselt en Gent). Onze pods (business units) functioneren als flexibele bedrijven met hun eigen IT-specialiteit, maar blijven een geheel door dezelfde doelen en waarden na te streven: samen groeien door oplossingen te realiseren die klanten en medewerkers trots maken. Dit doen we door verschillende services aan te bieden aan onze klanten.

ACA Service?
Java software factory

Ons team van professionals dat softwareprojecten op maat realiseert in een unieke Java software factory setting. Onze drang naar kwaliteit en innovatie zorgt ervoor dat we niet bang zijn voor uitdagingen. Ons enthousiast en gedreven team gaat zelfs met plezier net dat stapje verder voor onze klanten!

ACA Privacy Policy

ACA Privacy Policy

Jouw beloning: hoe we je bedanken voor jouw inzet

GEWELDIGE WERKOMGEVING

Bij ACA IT-Solutions loop je het risico om echt gewaardeerd te worden! Maak kennis met Bonusly, ons kudos systeem!

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Een uitgebreid gezondheids- en verzekeringsplan om tegemoet te komen aan jouw noden.

COMPETITIEF SALARIS

Een aantrekkelijk salaris met een auto naar keuze en tankkaart, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, …

LATEN WE MAGIE CREEREN

Wij zullen voor alle tools zorgen die jij nodig hebt om in de best mogelijke omstandigheden te werken.

LEREN & GROEIEN

Persoonlijk ontwikkelingsplan met een technisch & professioneel trainingsbudget en meerdere carrièremogelijkheden.

WORK HARD, PLAY HARD

Een werkomgeving met teamwerk, openheid, kennis delen en erkenning door collega’s als kernwaarden.

Interesse? Neem contact met ons op!

... of verwijs een vriend door voor een leuke beloning